Пошук

Чому краще використовувати тільки свіжообсмажену каву?

Оновлено: 9 груд 2020 р.

Кава ー це органічний продукт. Як будь-яка органіка, кава має властивість окислюватись, старіти. При контакті з киснем кава втрачає ефірні олії, які відповідають за аромат і насиченість смаку. До того ж, кава дуже гігроскопічна, вона легко вбирає і віддає вологу, і так само легко вбирає зайві аромати. Саме тому, ми ретельно слідкуємо за тим, щоб вся наша кава була свіжообсмаженою перед тим, як вона потрапить до вашого дому.



6 перегляд0 коментар

Останні пости

Дивитися всі

Інформація

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах

©2020 by Finca Coffee

Developed by Estetic_industry

 

Київ, Україна