Пошук

Кілька слів про регіони. Кава з Америки

Завдяки великим висотам і вулканічному ґрунту в Центральній Америці зерна кави часто володіють яскравою, майже гострою солодкістю, яка може перейти в хороші шоколадні тони. Що стосується кави класу Спешіалті, це саме той регіон, де проводиться велика його частина. Кава дуже збалансована, легка, гіркота відсутня, кислотність яскрава і соковита.


Букет: помаранчеві і жовті цитрусові, тропічні жовті, зелені фрукти (диня, манго, ананас, абрикос), середньо-гіркий шоколад (какао, інжир, спеції, чайні ноти), фініки, горіх кеш'ю, лісові ягоди (костяниця, лохина, суниця , малина).


8 перегляд0 коментар