Про Ефіопію можна довго розповідати окремо! Це історична батьківщина кавового дерева. Всі кавові дерева родом з Ефіопії. До сьогоднішнього дня значна частина врожаю (близько 60%) збирається місцевими жителями на дикорослих деревах і чагарниках. Тут, в умовах сухого і жаркого африканського клімату, визрівають самі високоякісні сорти кави в світі. Ефіопська кава має дуже різноманітну смакову гаму.
Загальним для всіх ефіопських сортів є складність і багатство. Ефіопська кава володіє вишуканим смаком, сильним, п'янким ароматом, високою щільністю і солодкістю в смаку, що нагадує тропічні фрукти і кріплене вино.
Букет: виноград і вино, квіти і теплі прянощі, нотки бергамоту і жасмину, шоколад, легка яблучна / ягідна кислотність і приємна гірчинка.
Спробуйте неперевершену каву з Ефіопії!
Comments