top of page
Пошук

Готуємо каву в крапельній кавоварці

Крапельна кавоварка вважається справжньою знахідкою для поціновувачів кави «американо». Щоб потішити себе чашкою ароматного напою, зовсім необов'язково стояти над плитою або ходити по кав'ярнях ー досить купити цей корисний прилад і розібратися, як працює ваша нова кавоварка. Завдяки її застосуванню ви зможете експериментувати зі смаками кави і готувати відразу кілька чашок напою для всієї родини.


Готувати каву в крапельній кавоварці просто та зручно! Але радимо притриматися декілька порад:

  • обирайте воду з м‘якою мінералізацією 75-150 мг/л, збагачену іонами кальцію та магнію. Вода, очищена методом зворотного осмосу погано підходить для приготування кави, знижуючи її екстрактивність;

  • водопровідна вода занадто жорстка і може зіпсувати обладнання;

  • поціновувачам молочних напоїв краще обирати молоко з вмістом білків більше 3%, воно збиватиметься легше, а молочна піна буде щільною та еластичною;

  • слід використовувати обсмаження під фільтр;

  • дозування: 6 г. кави на 100 мл. води;

  • час заварювання: від 2:30 хв. (300 мл. води) до 5:30 хв. (1 л. води);

  • краще використовувати одноразові паперові фільтри.

22 перегляди0 коментарів
bottom of page